9 Keys AL

9 Keys

9 Keys

9Keys

Akses i shpejtë për të shkruan në PC

I përshtatshëm për çdo PC

9 Keys është i përshtatshëm për çdo PC me sistem Windows dhe është lehtësisht i instalueshëm.

I lehtë për tu përdorur

Kthen numrat e tastierës (NumPed) të PC në tastier "9 keys" ku çdo numër përmban edhe shkrojna në bazë të alfabetit .

Suport për çdo gjuhë

Eklips Accessibility ofron suport dhe mbështeje të vazhdueshme për programin dhe shtimin e vazhdueshëm të gjuhëve.

Çfarë është 9 Keys?

9 Keys është një program për PC me sistem Windows , që lehtëson përdorimin e tastierës për personat me aftësi të kufizuara. Ky program kthen numrat e tastierës (NumPed) në një tastier të vogël që ka gërma dhe numra.

Për shembull nëse shtypim numrin "2" një herë kur "NUM LOCK" është On do të na japë gërmën "A", ndërsa nëse e shtypim 2 herë do te na japë gërmën "B" , tre herë gërmën "C" dhe katër herë numrin "2". Kështu për çdo numër në varësi të alfabetit që do të zgjidhni.

Nëse "NUM LOCK" është Off tastiera do të japë vetëm numra. 9 Keys ka dy versione për secilën gjuhë 2A dhe 8A. 2A është versioni standart që numri "2" dhe gërma "A" gjenden në pjesën e poshtme të tastierës. Ndërsa 8A është versioni i modifikuar që numirin "2" dhe gërmën "A" e vendos ne pjesën e sipërme të tastierës, në vend të numrit "8" ashtu si tastierat e vjetra te telefonave.

Për më shumë info mbi përdorimin e programit, shtypni "F1" pasi të keni instaluar programin.

Shkarko

Shkarko ne gjuhen dhe funksionet qe deshironi.

Shqip 2A
Shqip 8A
English 2A
English 8A
Italiano 2A
Italiano 8A


logo